Povratak
Predstavljeno ljeto u Pleternici: “Vrijedne udruge nude niz sadržaja”

Predstavljeno ljeto u Pleternici: “Vrijedne udruge nude niz sadržaja”

Već koncem srpnja predstavit ćemo novi program, onaj za kolovoz, koji će nadam se biti upotpunjen manifestacijama koje po sadašnjim mjerama nismo mogli planirati – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Zbog produženja epidemioloških mjera do konca lipnja, tradicionalni pleternički Lidas je izostao, no brojne pleterničke udruge su kroz koordinaciju sa Gradom odlučile preskočiti ljetnu stanku i sugrađanima ponuditi niz aktivnosti.

– Bogat sadržaj, satkan od različitih radionica, zabavnih sadržaja te zanimljivih edukacija čine ljetnu ponudu na području našega grada te pozivamo sve zainteresirane da se uključe u programe koji su na raspolaganju – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Prilikom predstavljanja ljetnog programa uz gradonačelnicu, održane su i prezentacije aktivnosti Hrvatske knjižnice i čitaonice, ali i Teniskog kluba Neo koji će voditi školu tenisa.

– Već koncem srpnja predstavit ćemo novi program, onaj za kolovoz, koji će nadam se biti upotpunjen manifestacijama koje po sadašnjim mjerama nismo mogli planirati – zaključila je Šarić