Povratak
Okućnica Marice Arambašić odnijela pobjedu

Okućnica Marice Arambašić odnijela pobjedu

U sklopu Lipanjskih dana amaterskog stvaralaštva, svake godine bira se najljepša okućnica na području Grada Pleternice na temelju hortikulturnog uređenja.

Sada već tradicionalno, Turistička zajednica Grada Pleternice objavljuje natječaj za Izbor najljepše okućnice u sklopu Lipanjskih dana amaterskog stvaralaštva.

Svake godine bira se najljepša okućnica na području Grada Pleternice na temelju hortikulturnog uređenja (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja, originalnost uređenja), općeg dojma (uređenost fasade i okoliša) te prema kreativnom ručnom radu.

Ove godine pobjedu je odnijela okućnica Marice Arambašić, koja se nalazi na adresi Kralja Zvonimira 67, Pleternica, zahvaljujući posebnom toplinom kojom prostor zrači, a proizlazi iz ljubavi i brige Marice Arambašić prema okolišu i prirodi.

Ova pobjeda nagrada je gospođi Marici za sav trud koji ulaže u uređenje svoje okućnice, ali i za njezinu kreativnost u uređenju, a sve to možete pogledati i na fotografijama.

-Svaki dan iskoristim kako bih nešto kreativno učinila. Uživam u radu i brizi oko cvijeća, vrta, ali i u kreativnom izražavanju. Hvala vam na ovome priznanju. – izjavila je gđa Arambašić.

Svi kandidati svojim uloženim radom, trudom i kreativnošću sudjeluju u stvaranju što ljepše slike našega Grada.

Novčanu nagradu od stotinu i pedeset eura uručila je Ivana Ketović Marjanović, direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice.

Skip to content