Povratak
Između 40 fišera najbolji Ivica Skeledžija iz Brodskog Drenovca

Između 40 fišera najbolji Ivica Skeledžija iz Brodskog Drenovca

Veliko je zadovoljstvo kada kao Grad imate prekrasnu suradnju s volonterima koji svoje slobodno vrijeme i znanje daju svima nama i tako nas iz godine u godinu obogaćuju uspomenama. Stoga jedno veliko hvala Pleterničkim čoracima, ali i svim fišerima i svoj publici koja je došla danas ovdje - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Pleternička fišijada je unatoč kiši okupila reprezentativan broj fišera i njihovih gostiju, ali i posjetitelja koji svake godine dođu vidjeti tko je najbolji te kušati poznatog šarana u rašljama koji tradicionalno priprema udruga organizator Fišijade – Pleternički čoraci.

– Nastojali smo ljudima pružiti sadržaj na Fišijadi na kakav su naviknuli u predpandemijskoj godini i unatoč ovoj, pomalo dosadnoj kiši, vjerujem kako smo u tome i uspjeli. Veliko je zadovoljstvo kada kao Grad imate prekrasnu suradnju s volonterima koji svoje slobodno vrijeme i znanje daju svima nama i tako nas iz godine u godinu obogaćuju uspomenama. Stoga jedno veliko hvala Pleterničkim čoracima, ali i svim fišerima i svoj publici koja je došla danas ovdje – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Slavodobitnike, sudionike manifestacije i posjetitelje Fišijade s dobrodošlicom je, u svom gradu, pozdravila županica Požeško slavonske županije, Antonija Jozić, zadovoljna što se tradicija nastavlja, ali i što se i ove godine potvrdilo kako ćete se, dođete li jednom, u Pleternicu, sigurno i vratiti.

Pobjednik ovogodišnje fišijade je Ivica Skeledžija, pasionirani ribič i fiš majstor iz Brodskog Drenovca kraj Pleternice koji je dugogodišnji natjecatelj na Fišijadi. Drugi je Josip Antolović iz Beravaca, ranijih godina trostruki pobjednik manifestacije, a treći Ivan Sever iz Velike Kopanice