Povratak
I u Novoj Godini nastavljamo istim tempom: “Najavljujemo 2. Zimski vincelovski pohod i Maškare”

I u Novoj Godini nastavljamo istim tempom: “Najavljujemo 2. Zimski vincelovski pohod i Maškare”

Drugi zimski vincelovski pohod, Maškare, rođendan Muzeja i blockbuster u Terri samo su neki od brojnih događaja koji nas očekuju u narednim mjesecima.

Prošlu godinu završili smo brojnim adventskim događanjima.  Jednako tako započinjemo i Novu 2024.  te nastavljamo u istom ritmu kroz cijelu godinu.

Ovu godinu započinjemo aktivno i to šetnjom u prirodi! Hrvatsko planinarsko društvo Klikun u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pleternice te uz potporu Grada Pleternice po uzoru na prošlu godinu organizira 2. Zimski Vincelovski pohod dana 28.1.2024. godine.

Okupljanje će biti u 9:30 h na parkiralištu u centru (Tisak) te se oko 10:00 kreće poučnom stazom od područja župne crkve preko kapelice sv. Petra na brdu Starac.

Nećemo dugo odmarati jer se već 11.2. održavaju  Maškare u Pleternici, sada već tradicionalna pleternička manifestacija koju organizira udruga Pleternički čoraci uz potporu Turističke zajednice Grada Pleternice i Grada Pleternice. Vesela povorka u 15:00 sati kreće od Osnovne škole fra Kaje Adžića prema Trgu bećarca gdje će održati zabavni program, a svi prisutni moći će se zasladiti ukusnim krofnama i toplim napitcima.

Ostale aktivnosti koje nas očekuju do kraja veljače možete pogledati na plakatu u prilogu.

Vidimo se!