Povratak
Jesen u Pleternici

Jesen u Pleternici

Sve aktivnosti koje nas očekuju možete pogledati na plakatu u prilogu, a sva djeca željno pozivaju i sve odrasle da budu dio njihovog tjedna.

Kako bolje započeti jesenske manifestacije nego na našoj Gradskoj tržnici Izborom za najbolji pekmez iz ruku naših vrijednih sugrađana, a to je samo početak jesenskih manifestacija na tržnici. Radionice, sajmovi, ruralna srijeda samo su neki od događaja koji se spremaju, a vrhunac nas očekuje na velikom Jesenskom sajmu i Kestenijadi koja će se održati 14. listopada.

Već tradicionalno, od 2014., prvi tjedan u mjesecu listopadu rezerviran je za Dječji tjedan, ove godine u još proširenijem izdanju pa s aktivnostima započinjemo već 4. listopada.

Kroz sve aktivnosti cilj je obiteljima s djecom prikazati sve sadržaje koji se tijekom godine nude za naše najmlađe sugrađane.

Planira se sličan niz aktivnosti kao i prethodno godine, ali uz poseban naglasak na zadanu temu „DIY projekti“. Cijeli tjedan će biti ispunjen različitim aktivnostima kako bi svako dijete pronašlo nešto za sebe, od raznih radionica preko glazbeno-dramskih programa do sportskih aktivnosti.

Osim Dječjeg tjedna, u listopadu obilježavamo i Dane otvorenih vrata EU projekata koji će sadržavati prigodne aktivnosti koje možete pronaći na našem plakatu.

Naša Terra Panonica i u listopadu nastavlja s pregršt filmova, ali i raznih predstava kada svi, od naših najmlađih do najstarijih, mogu pronaći nešto za sebe.

Sve aktivnosti koje nas očekuju možete pogledati na plakatu u prilogu, a sva djeca željno pozivaju i sve odrasle da budu dio njihovog tjedna.

Skip to content