Povratak
„Vrijeme za bajku“ dječji program i predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka ovaj petak u Pleternici

„Vrijeme za bajku“ dječji program i predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka ovaj petak u Pleternici

Kazališna predstava koju izvode Ivana Vukičević i Gordan Marijanović bit će prikazivana u dva termina i to u 10 i 12 sati, a cijena karte je 15 kn.

Pleternički Interpretacijski centar Terra Panonica u veljači nastavlja sa kino projekcijama, ali i sa kazališnim predstavama. Već prvu u petak 11.02.2022. u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka za najmlađu publiku organizirana je predstava „Vrijeme za bajku“. Kazališna predstava koju izvode Ivana Vukičević i Gordan Marijanović bit će prikazivana u dva termina i to u 10 i 12 sati, a cijena karte je 15 kn.

– Kao što smo i najavljivali u protekloj godini jedan od naših glavnih ciljeva je potpuna iskoristivost dvorane i stavljanje njenih mogućnosti na raspolaganje našim građanima i ostalim posjetiteljima. Sva zainteresirana publika moći će uživati u filmskim projekcijama, predstavama kao i cjelovečernjim koncertima. Veselimo se zajedno s vama stvaranju novih navika i nove publike našeg “pleteničkog kina” – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Sve dodatne informacije možete pronaći u Interpretacijskom centru Terra Panonica ili pozivom na broj 034-255-411

Foto: Dječje kazalište Branka Mihaljevića