Povratak
Nadolazeći vikend u znaku zdravlja i poduzetništva

Nadolazeći vikend u znaku zdravlja i poduzetništva

Pleternica je ponovno domaćin 16. međunarodnog kongresa "Štamparovi dani"

Cijeli svibanj prožet je raznim aktivnostima u znaku poduzetništva, a započinjemo ga nadolazećim vikendom te prezentacijom EU projekata Grada Pleternice čiji je broj u posljednjih par godina poprilično narastao.

Već idućeg dana započinje međunarodni kongres „Štamparovi dani“, a glavna tema kongresa je promocija zdravlja koja je posebno važna u vremenu globalnih društvenih, ekonomskih i socijalnih kriza koje dodatno ugrožavaju psihofizičko stanje pojedinaca, obitelji i društva.

Od 10. do 12. svibnja brojni liječnici iz Hrvatske, ali i šire, održat će predavanja o raznim bolestima i aspektima liječenja.

O zdravlju, odnosno o zdravoj prehrani pričat će se i na Gradskoj tržnici u Pleternici gdje se u subotu od 8 do 10 sati održava edukacija u obliku zakuske, odnosno kako proizvode s tržnice iskoristiti za doručak, a sve to moći ćete i degustirati.

A kako ni naši najmanji ne bi ostali zakinuti, u IC Terra Panonica očekuje ih film Noina arka, duhovita i uzbudljiva animirana avantura gdje pratimo avanture Vinija i Tomija, koji su iznimno glazbeno talentirani miševi. U kakvoj je avanturi riječ, saznajte u nedjelju 12. svibnja u 18h sati.

Sve ostale informacije o događajima pogledajte na plakatima u prilogu.