Povratak
Ranč Čondić ugostio karavanu ”Carbage run”

Ranč Čondić ugostio karavanu ”Carbage run”

''Organizacija samog događanja bila je zaista zahtjevna jer smo imali višednevne pripreme oko infrastrukture za doček tako velikog broja posjetitelja i ljudi. Pobrinuli smo se da im na našem imanju ništa ne nedostaje pa smo osigurali bogatu ugostiteljsku ponudu te popratni sajam s ponudom lokalnih subjekata. Drago nam je da se ime našeg Grada i našega Ranča prenosi po cijeloj Europi,'' ističe Ljerka Čondić, vlasnica Ranča.

Ranč Čondić tijekom protekla dva dana na svom imanju ugostio je više od 2.000 sudionika zanimljive karavane naziva ”Carbage run”. Naime, radi se o petodnevnom putovanju Europom u starom “komadu smeća”. Carbage run prvi put je pokrenut u Nizozemskoj 2008.godine, a pravila karavane su jednostavna: automobil ne vrijedi više od 500 eura i star je najmanje 15 godina. Organizatori ističu kako svrha putovanja nije utrka nego zabava i avantura. Carbage run istražuje slikovite krajolike i izazovne ceste cijele Europe je te ove godine uvrstio upravo Pleternicu, odnosno Ranč kao jednu od lokacija na kojoj će sudionici provesti noć.

”Organizacija samog događanja bila je zaista zahtjevna jer smo imali višednevne pripreme oko infrastrukture za doček tako velikog broja posjetitelja i ljudi. Pobrinuli smo se da im na našem imanju ništa ne nedostaje pa smo osigurali bogatu ugostiteljsku ponudu te popratni sajam s ponudom lokalnih subjekata. Drago nam je da se ime našeg Grada i našega Ranča prenosi po cijeloj Europi,” ističe Ljerka Čondić, vlasnica Ranča.

Gošća Maria iz Nizozemske istaknula je kako je prvi puta u Hrvatskoj te da je Ranč jedna od najljepših lokacija na kojoj su ikad bili te da nikada dosad nisu bili tako srdačno dočekani.

Prvog dana stigla je grupa iz Austrije i Njemačke, približno 350 automobila, a drugog dana preko 500 automobila iz Nizozemske. O kakvim se automobilima radi, pogledajte u galeriji fotografija.