Povratak
Postani mama i tata od formata!

Postani mama i tata od formata!

Roditelji ste, želite postati roditelj ili ste bilo kako uključeni u odgoj djeteta i pitate se kako se nositi sa stresom, obavezama i zahtjevima djeteta!?

Projekt “Mama i tata od formata” – psihološka je podrška za parove i roditelje koja se odvija u tri grada – Pleternici, Pakracu i Požegi.
Isto tako, projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, nositelj je udruga Zajednica – stručnost i multidisciplinarnost iz Pleternice, a partneri su Grad Pleternica, Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica, Gradska knjižnica Požega i Gradska knjižnica Pakrac. Pomoć u pripremi i apliciranju dao je Poduzetnički centar Pleternica.

Projekt se sastoji u dva dijela, predavanja i psihološko savjetovanje.

Predavanja će voditi tri ugledne psihologinje (dipl. psih. Magdalena Živković, prof. psih. Nataša Major i mag. psih. Barica Urh)

Kad ste pod pritiskom, nezadovoljni ste i ne vidite izlaz, izluđuje vas tinejđer/ica, a manje dijete ima problema u školi ili negdje drugdje i ne znate kako sami, upravo je tu za vas psihološko savjetovanje.

Psihološko savjetovalište trajati će od studenog 2021. do lipnja 2022. u Centru udruga Pleternica, prvu srijedu u mjesecu u terminu od 16 do 20 sati imate mogućnost besplatnog psihološkog savjetovanja.

Termine predavanja možete pogledati u privitku!

Educirajte se i potražite savjet!