Povratak
Posjeti Pleternicu za Devetnicu

Posjeti Pleternicu za Devetnicu

Isplanirajte si i višednevni posjet našem Gradu, a sve podatke o rasporedu svetih misa, smještajnim kapacitetima i zanimljivoj gastro ponudi objedinili smo u letcima u prilogu. Istražite atrakcije, posjetite našu suvenirnicu ili se provozajte turističkim vlakićem kroz Grad! Dobro nam došli!

Dragi gosti Pleternice, sredina je mjeseca kolovoza, najdražeg nam mjeseca u godini!

Pozivamo vas da nas posjetite u najsvečanije dane Devetnica Gospi od Suza koje se održavaju u periodu od 23. do 31.kolovoza i prisustvujete misnim slavljima.

Nakon svetih misa, pripremili smo dva duhovna koncerta na Trgu bećarca, 28.08. koncert skupine Amorose te 31.08. koncert Mateja Galića i banda Yeshua.

Isplanirajte si i višednevni posjet našem Gradu, a sve podatke o rasporedu svetih misa, smještajnim kapacitetima i zanimljivoj gastro ponudi objedinili smo u letcima u prilogu. Istražite atrakcije, posjetite našu suvenirnicu ili se provozajte turističkim vlakićem kroz Grad!

Po završetku Devetnica, u Požegi započinje održavanje najvećeg i najstarijeg festivala tamburaške glazbe u Hrvatskoj, Zlatnih žica Slavonije. Održat će se od 2.-4. rujna.