Povratak
Pleternica na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma – PLACE2GO

Pleternica na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma – PLACE2GO

Među brojim turističkim i putničkim agencijama, turističkim zajednicama, eno i gastro ponudom, zajedničkim predstavljanjem Nacionalnih parkova i Parkova prirode, svoju ponudu predstavila je i Turistička zajednica Grada Pleternice.

Međunarodni turistički sajam PLACE2GO po deveti put ove godine ugostio je turističke djelatnike iz cijeloga svijeta, svih dijelova Hrvatske, putnike za otkrivanjem novih destinacija, ali i onih koji tek planiraju svoje prvo putovanje.

Među brojim turističkim i putničkim agencijama, turističkim zajednicama, eno i gastro ponudom, zajedničkim predstavljanjem Nacionalnih parkova i Parkova prirode, svoju ponudu predstavila je i Turistička zajednica Grada Pleternica. Mnogobrojni posjetitelji sajma u Areni Zagreb imali su priliku otkriti sadržaje Pleternice, edukacijske programe Interpretacijskog centra Terra Panonica kao i buduće sadržaje Muzeja bećarca.

Naglasimo, kako je formula uspješnog povezivanja najvećeg sajma u Hrvatskoj omogućio je izlagačima da na poslovnom danu, poznatom kao B2B Friday upoznaju kolege turističkog sektora sa tendencijom dogovaranja međusobne suradnje te da se predstave, izmjene iskustva i podjele savjete.

Ponuda Pleternice upotpunjena je proizvodima Pleterničke korpe i prodajnim asortimanom turističko – informativnog centra, Suvenirnice, čijom su ponudom pogotovo motivom Bećara i Snaše posjetitelji oduševljeni.