Vijesti

Održan tradicionalni 10. Forum hrvatske kongresne industrije

- Iznimno mi je drago prezentirati naše baštinske projekte, IC Terra Panonica te IC Muzej bećarca kao ključne sadržaje u destinaciji. Upravo oni temelj su ponude za poslovni turizam, kakvom se nadamo u narednom razdoblju. U prilog tome ide i nedavna objava na kongresnoj burzi IBTM World u Barceloni gdje je upravo Slavonija prepoznata kao poželjna incentive destinacija sa novom, bogatom i autentičnom ponudom - rekla je Marija Šarić.

Pročitaj više

Službeno otvorenje Adventa u bećarskom šoru!

Ukoliko želite osjetiti blagdanski duh u tradicionalnom okruženju, osjetiti čar nekih davnih, prošlih vremena, fotografirati se u slavonskoj sobici, pogledati kroz pendžer ili pjevati pod njim, onda dođite u Pleternicu na „Advent u bećarskom šoru“!

Pročitaj više

Advent u bećarskom šoru

U vrijeme došašća, kada iščekujemo najljepše doba godine – Božić, u Pleternici se događa povratak u neka prošla vremena, oživjet će se nekadašnje slavonsko selo sa svojim starinskim kućicama i širokim šorom kojim su nekada u večernje sate šetali bećari.

Pročitaj više

Nagrada pleterničkoj Terri: “Simply the best ovogodišnji je vrhunac”

Želimo svima pokazati što sve u Slavoniji imamo i što sve možemo. Živimo u prekrasnom kraju i naša je obaveza raditi i stvarati, obogaćivati ovaj naš prostor novim sadržajima, novim pričama i na taj način razvijati turističku ponudu i naše subjekte, ugostitelje, smještajne kapacitete, obiteljska gospodarstva - kaže Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Pročitaj više