Povratak
On-line radionica i upis u Digitalni katalog seoskog turizma RH

On-line radionica i upis u Digitalni katalog seoskog turizma RH

Ministarstvo turizma i sporta želi omogućiti korisnicima njihovu vidljivost, promociju i poziciju za prepoznavanje kvalitete proizvoda i usluga koje čine dodanu vrijednost i značajan doprinos turističkoj ponudi Hrvatske. Stoga, digitalni katalog seoskog turizma omogućava Vam promociju vašeg obrta, OPG – a, trgovačkog društva i/ili zadruge na web portalu Hrvatske turističke zajednice.

Pozivamo Vas da se do 15.11.2021. godine upišete u Digitalni katalog seoskog turizma Republike Hrvatske.

Isto je moguće učiniti popunjavanjem podataka u web aplikaciju moj-seoski.hr.

Upisom podataka u aplikaciju kojom upravlja Ministarstvo turizma i sporta stječete pravo na besplatnu promociju na domaćem i inozemnim tržištima putem web stranice Hrvatske turističke zajednice hrvatska.hr  što Vam predlažemo da svakako iskoristite.

Uz potencijalne goste i turiste koji će koristiti objavljene informacije o Vašem objektu, iste će biti korisne i za turističke agencije pri planiranju grupnih putovanja.

  • Upis traje od 15-20 minuta i može se prekinuti i nastaviti po potrebi.
  • Podaci se mogu ažurirati 365 dana u godini.
  • Web aplikacija je maksimalno prilagođena pružateljima usluga.

Ukoliko imate pitanja i nejasnoća možete kontaktirati Aleksandru Kuratko Pani putem maila udruga.rth@gmail.com ili na telefon 095 542 2225.

Ukoliko ste u zainteresirani i/ili trebate pomoć oko upisa,  pozivamo Vas na on-line radionicu o seoskom turizmu  koja će se održati 5.11. (petak) od 14 do 16 sati putem Google Meet – a u organizaciji Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Više informacija o radionici i obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Upute za upis:
https://idemonaselo.hr/wp-content/uploads/2021/07/7-koraka.pdf