Povratak
Na Trgu bećarca se snima scena filma “Po tamburi”

Na Trgu bećarca se snima scena filma “Po tamburi”

PLETERNICA – U četvrtak 10. i petak 11. listopada u periodu od 17:00 –04:00 na trgu Bećarca u Pleternici snimat će se scene za dugometražni igrani film “Po tamburi” redatelja Stanislava Tomića a u produkciji Kaos d.o.o. iz Zagreba. Pozvani su svi zainteresirani koji žele sudjelovati i statirati u filmu da svojim dolaskom pomognu u snimanju scena u Pleternici!

Radnja filma je smještena u Slavoniji. Branko Uvodić, legendarni televizijski voditelj, putem medija poziva sve znane i neznane tamburaške bendove iz Hrvatske i okolice na natjecanje na jubilarnom 50. glazbenom festivalu“Po tamburi”. Svojom jedinstvenom ljepotom film će obogatiti i Trg Bećarca, a svi zainteresirani mogu dati svoj doprinos.

Film obiluje komičnim situacijama koje se događaju oko glavnog benda Aveti Ravnice. U filmu sudjeluju Branko Uvodić, Nikola Kojo, Hrvoje Barišić, Areta Ćurković, Dubravko Mataković, Momčilo Otašević, Ana Maras Harmander, Hristina Popović, Alen Liverić a svi će ujedno sudjelovati u snimanju scena u Pleternici.

“Branko Uvodić, legendarni voditelj kultne emisije Po tamburi, putem medija poziva sve znane i neznane tamburaške bendove iz Hrvatske i okolice na natjecanje, dvoboj tambura koji će se održati na jubilarnom 50. glazbenom festivalu Zlatne žice u Požegi. Ponukani velikom i bogatom nagradom, 3,5 kilograma teškom skulpturom kulena od 24 karatnog zlata, mladi i nepoznati tamburaški sastav Aveti ravnice putuje šinobusom iz svog zabitog sela na ušću Drave u Dunav na veliki događaj.” stoji na  službenoj stranici filma . Ajmo, po tamburi!

IZVOR: Po tamburi       FOTO: S. Pok/ Press