Povratak
Jesu li Vam poznati ovi bećari i snaša (hrvatski influenceri)!?

Jesu li Vam poznati ovi bećari i snaša (hrvatski influenceri)!?

Iza nas je sjajan vikend koji smo proveli sa hrvatskim influencerima eno-gastro ponude Sandra Rončević, Domagoj Jakopović Ribafish, Mile Butorac i Josip Novosel Dragi Vođa.

U svrhu promocije i izravnog upoznavanja s dijelom eno-gastro ponude i karakteristikama prostora Požeško-slavonske županije, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije organizirala gourmet putovanje sa veselom družinom.

Zadnji dan putovanja Zlatnom Slavonijom proveli su u Pleternici, u našoj Suvenirnici Pleternica u ulozi bećara i snaše.

Influencerima smo prezentirali Pleterničku korpu, njezine članove i proizvode te široku lepezu suvenira te su odmah odjenuli majice sa zanimljivim motivima i kušali proizvode.

Uz recitaciju gospodina Markote kušali su i Vina Markota te okusili naše pleterničko Franz pivo!

Misao da su poezija i čaša vina, najljepši oblik poezije namamio ih je na ponovni dolazak u Pleternicu, a čarolija okusa pleterničkog piva na pravo gourmet putovanje.

I kao šećer na kraju, obilazak Interpretacijskog centra Terra Panonica bio im je kao šlag na tortu, virtualna stvarnost ih je iz hedonističke meke odvela u davnu prošlost, a prvi koji je zaronio u svijet Panonskog mora bio je poznati influencer Riba (Domagoj Jakopović Ribafish) koji je poveo svu ekipu.