Povratak
Jesen u Pleternici

Jesen u Pleternici

Kestenijada, Jesenski sajam, Večer ikavice, Mačak u čizmama...za svakoga ponešto!

Jesen u Pleternici je puna zanimljivih aktivnosti, a kako bolje započeti jesen nego Jesenskim sajmom i Kestenijadom na Gradskoj tržnici u Pleternici.

A osim toga, na Gradskoj tržnici se obilježava i Ruralna srijeda, kako bi djelatnici Poduzetničkog centra u Pleternici informirali sve zainteresirane o aktualnim natječajima usmjerenim poljoprivrednicima.

U listopadu započinje i Mjesec hrvatske knjige koji ćemo posebno obilježiti u Hrvatskoj knjižici i čitaonici u Pleternici jer su nam njihovi djelatnici pripremili pregršt zanimljivih sadržaja za sve uzraste.

Osim u knjižnici, kulturno ćemo se uzdizati i u IC Terra Panonica jer vrijedni djelatnici pripremaju čak dva Vikenda za kulturu, od kojih prvi započinje 21. listopada, a obilježit će ga Večer ikavice. Ni naši najmlađi nisu zaboravljeni jer ih 12. studenog očekuje predstava Mačak u čizmama.

Vrata IC Terra Panonice , kao i vrata IC Muzeja bećarca  širom su otvorena za individualne posjete bez prethodne najave od utorka do nedjelje. Njihovo radno vrijeme kao i sve ostale informacije pogledajte na plakatu u prilogu.

Vidimo se u subotu 14. listopada na kestenijadi!