Povratak
Izložba fotografija sudionika Foto avanture

Izložba fotografija sudionika Foto avanture

U sklopu projekta Interpretacijski centar Terra Panonica održana je radionica za sve ljubitelje fotografije naziva „Foto avantura“.  Nositelj projekta je Grad Pleternica dok je za provedbu radionice bio zadužen partner na projektu, Turistička zajednica Grada Pleternice.
Za radionicu je bio objavljen javni poziv na koji su svi zainteresirani imali priliku iskazati svoj interes te prema uvjetima poziva  uz potrebnu dokumentaciju dostaviti svoje fotografije koje najbolje pokazuju njihovo umijeće fotografiranja.  U suradnji sa gospodinom Markom Vrdoljakom odabrano je 10 sudionika čije fotografije su ostavile najbolji dojam.
Odabrani sudionici Foto avanture su: Helena Tomić, Jasminka Pandžić, Lea Leist, Barbara Rudež, Alen Šajer, Marija Ećimović, Lucija Rudež, Sanja Grbeš, Tajana Čengić i Valentina Stojčević.
Radionica „Foto avantura“ održana je u razdoblju 21.-25.09.2020. godine te je sudionicima omogućila fotografiranje prirodne baštine, arhitekture, interijera, eksterijera, hrane kao i edukacije o rasvjeti, izvorima svjetlosti i osnovnim tehnikama obrade fotografija.
Rezultat ove radionice  je izložba fotografija koju možete pogledati u periodu od 21.06. do 27.06.2021. u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica u redovnom radnom vremenu. Kako je kroz radionicu izrađen veliki broj prekrasnih i dojmljivih fotografija kroz izložbu će biti prikazan dio njih dok će se ostale fotografije promovirati kroz cijelu godinu na društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Pleternice (Facebook i Instagram).