Povratak
Edukacija o digitalnom marketingu u organizaciji TZ Požeško – slavonske županije

Edukacija o digitalnom marketingu u organizaciji TZ Požeško – slavonske županije

Turistička zajednica Požeško - slavonske županije organizirala je dvije edukacije na temu digitalnog marketinga o trenutnim trendovima s naglaskom na promociju destinacije.

Turistička zajednica Požeško – slavonske županije organizirala je dvije edukacije na temu digitalnog marketinga o trenutnim trendovima s naglaskom na promociju destinacije.

Prva edukacija održana je 16. studenog u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog centra na kojoj su sudjelovali djelatnici turističkih zajednica s područja Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.

Druga edukacija održala se u srijedu, 17. studenog, u dvorani HGK-Županijske komore u Požegi na kojoj su sudjelovali privatni subjekti s područja Požeško-slavonske županije, odnosno pružatelji usluga smještaja, te predstavnici receptivnih turističkih agencija, ugostiteljskih objekata, vinarija i toplica.

Edukaciju je provela tvrtka S.T.A.R. Digital iz Zagreba koja je specijalizirana za usluge i proizvode na području digitalnog marketinga na svim europskim i drugim tržištima s posebnim fokusom na destinacije u turizmu.

Dva su osnovna cilja njihovih aktivnosti – promocija destinacije ili posebnog turističkog sadržaja kao i marketing s ciljem povećanja rezervacija.

Teme edukacije:

Uvod u online marketing
Digital assets
Kanale promocije
Content marketing
Mjerenje učinkovitosti u internetskom marketingu.