Vijesti

Službeno otvorenje Adventa u bećarskom šoru!

Ukoliko želite osjetiti blagdanski duh u tradicionalnom okruženju, osjetiti čar nekih davnih, prošlih vremena, fotografirati se u slavonskoj sobici, pogledati kroz pendžer ili pjevati pod njim, onda dođite u Pleternicu na „Advent u bećarskom šoru“!

Pročitaj više

Advent u bećarskom šoru

U vrijeme došašća, kada iščekujemo najljepše doba godine – Božić, u Pleternici se događa povratak u neka prošla vremena, oživjet će se nekadašnje slavonsko selo sa svojim starinskim kućicama i širokim šorom kojim su nekada u večernje sate šetali bećari.

Pročitaj više

Nagrada pleterničkoj Terri: “Simply the best ovogodišnji je vrhunac”

Želimo svima pokazati što sve u Slavoniji imamo i što sve možemo. Živimo u prekrasnom kraju i naša je obaveza raditi i stvarati, obogaćivati ovaj naš prostor novim sadržajima, novim pričama i na taj način razvijati turističku ponudu i naše subjekte, ugostitelje, smještajne kapacitete, obiteljska gospodarstva - kaže Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Pročitaj više

On-line radionica i upis u Digitalni katalog seoskog turizma RH

Ministarstvo turizma i sporta želi omogućiti korisnicima njihovu vidljivost, promociju i poziciju za prepoznavanje kvalitete proizvoda i usluga koje čine dodanu vrijednost i značajan doprinos turističkoj ponudi Hrvatske. Stoga, digitalni katalog seoskog turizma omogućava Vam promociju vašeg obrta, OPG – a, trgovačkog društva i/ili zadruge na web portalu Hrvatske turističke zajednice.

Pročitaj više

Digitalni katalog za poljoprivredna gospodarstva

Aplikacija će predstavljati turističku ponudu hrvatskih regija, omogućiti besplatnu promociju poljoprivrednih gospodarstava od kojih većina, zbog ograničenih sredstava i dostupnosti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, nije u mogućnosti predstaviti svoje poljoprivredne proizvode i turističke usluge koje nude na svom gospodarstvu i time ostaju manje dostupni domaćem i stranom turističkom tržištu.

Pročitaj više