Povratak
Vinarija Markota ponovno domaćin šahovskog turnira “Lidas 2024”

Vinarija Markota ponovno domaćin šahovskog turnira “Lidas 2024”

Sportskih događanja ovoga vikenda nije nedostajalo. Osim što se navijalo na Stadionu malih sportova tijekom Kupa Grada Pleternice te na Trgu bećarca tijekom zajedničkog bodrenja Vatrenih, navijati se moglo, doduše u nešto tišem tonu, i u vinariji Markota.

U sklopu ovogodišnjih „Lipanjskih dana amaterskog stvaralaštva“, Šahovski klub Vina Markota organizirao je tradicionalni međunarodni šahovski turnir „Lidas 2024“.

Sudjelovalo je 64 šahista i šahistica iz Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, a prvo mjesto i pobjednički pehar osvojio je 82-godišnji Milan Vukić iz Banjaluke.

Svima prisutnima obratila se i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić zaželjevši im ugodan boravak i ostvarenje uspješnih rezultata.

-U mjesecu kada Pleternica zasja u punom sjaju želim vam toplu dobrodošlicu u naš grad i ugodan boravak. Nadam se da ćete ovdje stvoriti lijepe uspomene i ponovno se vratiti u naš grad kako bi osjetili sve što Pleternica pruža. Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više vam želim ugodno druženje.-istaknula je Šarić

Skip to content